Sprekers

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende gastsprekers: 

“AVG” De Algemene Verordening Gegevensbescherming

Gerbrand van Noort

Gerbrand van Noort is eigenaar van C&ES. Wij voeren uw wensen uit op het gebied van automatisering en elektrotechniek. Wij leveren, installeren, configureren op maat gemaakte oplossingen. Te denken aan vrijwel alle softwarepakketten, MS Exchange, incl. de bekende Officepakketten en GSuite. Tevens bieden wij webdesign en hosting aan. Ook voor alle hardware kunt u een beroep op ons doen. Als officieel partner van ESET leveren wij (professionele) softwarepakketten die u nodig heeft voor een goede beveiliging en encryptie van uw bestanden, alles volgens de normen van de AVG. 

Daniëlle Radstake

Daniëlle Radstake eigenaar van Mevrouw de Juriste en gespecialiseerd in het privacyrecht. Mevrouw de Juriste is een juridisch adviesbureau voor ondernemers, waarbij ook veelvuldig werkzaamheden m.b.t. het intellectueel eigendom, contractenrecht, arbeidsrecht en huurrecht worden verricht. Mevrouw de Juriste is opgericht vanuit de visie dat juridisch advies, kwalitatief, betaalbaar, begrijpelijk en op jouw onderneming aangepast moet zijn. Het is van belang dit met grote betrokkenheid te doen. Daniëlle Radstake werkte onder andere in de advocatuur, als bedrijfsjuriste en bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. 

Starten met een onderneming of wil een vervolg stap maken? 

Stefanie te Beest

Stefanie is in Nijmegen afgestudeerd arbeids- en organisatiepsychologie. Zij is haar carrière begonnen bij VitaMee. Ze heeft trainingen ontwikkeld en geven en heeft veel ervaring opgedaan als coach. Dat is uiteindelijk samen gekomen in een leiderschapsprogramma. Stefanie vindt het belangrijk om je te blijven ontwikkelen en heeft hier voortdurend in geïnvesteerd. Met deze rugzak vol ervaring is Stefanie in 2018 begonnen met haar eigen bedrijf Studio Werkplezier. Waarin het gaat over energie en plezier en hoe je dat kunt benutten in je werk, je team en je organisatie. 

Administratie is niet saai! 

Bert Mateman

Eind 2013 heb ik de stap gezet naar het eigen ondernemerschap. Naast administratieve ondersteuning, adviseren wij ondernemers op het gebied van belastingen. Als gecertificeerd belastingadviseur heb ik er sport van gemaakt om binnen de fiscale wetgeving te zoeken naar minimale belastingafdracht voor ons cliënten. Door onze kleinschaligheid kunnen wij op persoonlijke wijze maatwerk leveren. Een goede strakke administratie geeft inzicht, dat vervolgens de perfecte uitgangspositie is voor optimale advisering. Eenvoudige online programma’s maken digitaal boekhouden voor elke ZZP’s mogelijk.  

Broodfonds vs. Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) 

Jurgen van de Kamp

Jurgen van de Kamp FFP, directeur eigenaar van financieel advies kantoor Fivaris te Aalten. Ik ben in 1991 begonnen in de financiële wereld waar ik voor diverse grote financiële instellingen heb gewerkt. In 2004 ben ik Aalten begonnen als eerste franchisenemer van de ING Bank van Nederland. Dit concept is in 2008 geëindigd. In april 2008 is Fivaris gestart met drie personeelsleden en geen klanten. Wij bestaan nu ruim 10 jaar en hebben 1000 klanten die we mogen bedienen. Wij zijn goed in hypotheken, verzekeringen zowel schadeparticulieren als zakelijk, inkomensverzekeringen, pensioenen, financiële planning en kredietverstrekking aan particulieren. 

Jan Helmink

Jan Helmink is eigenaar van JARBON, een bureau voor Arbo en werkadvies. JARBON adviseert, coördineert en communiceert alle acties binnen het proces van (ziekte)verzuim, re-integratie en werkadvies. Zij denken actief mee met het bedrijf over het te voeren Arbobeleid, voor een gezonde en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Met een deskundige en proactieve aanpak ontzorgen zij de opdrachtgever. Naast ondernemer is Jan Helmink sinds januari 2014 penningmeester van Broodfonds Achterhoek.